Το κατάστημά μας

ΜΑΪΟΣ 1999
Η έναρξη της επιχείρησης Motoargiriou έγινε τον Μάιο του 1999 ως εξουσιοδοτημένο συνεργείο μοτοσικλετών SUZUKI στην οδό Αγ. Αναργύρων 54, στην περιοχή Αγ. Αναργύρων, από τον Αργυρίου Παναγιώτη.
Η επιχείρηση από την πρώτη στιγμή έχει ως κύριο μέλημά της να βρίσκεται δίπλα στον οδηγό και την μοτοσικλέτα και γι' αυτό είχε ανοδική πορεία. Η τακτική παρακολούθηση τεχνικών σεμιναρίων από τη SUZUKI και άλλους φορείς, π.χ. Κ.Ε.Κ., συνέβαλε στην επίτευξη αυτού του στόχου.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2004
Η ανάγκη για κάλυψη περισσοτέρων παροχών και η συνεχής εξέλιξη της τεχνολογίας, έκανε απαραίτητη την μεταφορά μας τον Απρίλιο του 2004 σε ένα μεγαλύτερο κατάστημα.
Το νέο μας κατάστημα βρίσκεται στην οδό Αγ. Αναργύρων 52, στους Αγ. Αναργύρους και είναι αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα και πιο σύγχρονα συνεργεία της Αττικής. Το κατάστημα πια λειτουργεί ως κάθετη μονάδα SUZUKI και επεκτάθηκε και στο εμπόριο καινούριων μοτοσικλετών, ανταλλακτικών και αξεσουάρ της επίσημης αντιπροσωπείας ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε.
Το κατάστημα σήμερα με ένα άρτια και κατάλληλα εξειδικευμένο προσωπικό παρέχει ποιότητα, αμεσότητα στην επίλυση των προβλημάτων και αξιοπιστία στις υπηρεσίες του.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2008
Τον Ιούνιο του 2008 επειδή οι απαιτήσεις της αγοράς συνεχώς αυξάνονται και ο πελάτης αναζητά τον συνδυασμό της ποιότητας με την προσιτή τιμή, διαθέσαμε πρώτοι στην Ελλάδα την ADLY ATV με διάφορα αξιόλογα μοντέλα .

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2009
Το κατάστημα Motoargiriou πραγματοποίησε συνεργασία με την μεγαλύτερη εταιρία στο χώρο της μοτοσυκλέτας την εταιρία PARTSEUROPE. Η PARTSEUROPE, με έδρα την Αμερική, καλύπτει ότι χρειάζεται ένας αναβάτης μέχρι την μοτοσικλέτα από όλες τις χώρες του κόσμου.
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2014
Από το 2014 το κατάστημα Motoargiriou ξεκίνησε νέα συνεργασία με την εταιρία ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ SYM MODENAS DAYTONA, παρέχοντας υψηλές παροχές πώλησης μοτοσικλετών, συντήρησης και πώλησης ανταλλακτικών.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2015
Το κατάστημα Motoargiriou είναι εγγεγραμμένο από το 2015 στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Αποβλήτων (ΗΜΑ), σύμφωνα με τις προβλέψεις της ισχύουσας νομοθεσίας και συμμετέχει ενεργά στην ανακύκλωση των αποβλήτων.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2016
Στα πλαίσια του υγιούς ανταγωνισμού γίνεται η εφαρμογή του Ευρωπαϊκού κανονισμού 168/2013 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Εμείς εξακολουθούμε να παρέχουμε και να καλύπτουμε όλες τις υπηρεσίες που χρειάζονται για την σωστή λειτουργία και συντήρηση των μοτοσικλετών SUZUKI αφού έχουμε την πλήρη υποστήριξη, ενημέρωση και εκπαίδευση από το μόνο επίσημο και κεντρικό PORTAL SUZUKI EUROPE.
Αυτό σημαίνει ότι έχουμε άμεση και συνεχόμενη τεχνική υποστήριξη, ενημέρωση και πρόσβαση σε όλες τις τεχνικές οδηγίες του εργοστασίου SUZUKI .

Το συνεργείο εξοπλίζεται με όλα τα τελευταία εργαλεία και διαγνωστικά που χρειάζονται ώστε παραμένει μόνιμα ενημερωμένο και να προσφέρει υψηλού επιπέδου παροχές.

Φυσικά ο νόμος 168/2013 μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε τις παραπάνω παροχές σε όλες τις εταιρίες HONDA, KAWASAKI, YAMAHA, KYMCO, PIAGGIO

Image
Image